Toiminta

Toimintamme koostuu Haminantennishallin vuokrauksesta  (Haminan Seudun Tennistuki ry)kts Tennishalli, lasten tenniskoulusta, kilpailutoiminnasta sekToimintavalmennuksesta ja opetuksesta.

Lasten tenniskoulu

Syyskauden  2019  lasten tenniskoulu  6-10 vuotaille  alkaa 14.9.19 (klo  11.30)

VUOSI 2020

Koulu pidetään kahtene ryhmänä jos osaanottomäärä on sitä vaatii (max 8 lasten ryhmissä)

Kausimaksu   80€ sisar maksu 40€

Juhlapyhinä koulua ei pidetä.,

Peruutuksista pyritään ilmoittamaan henkilökohtaisesti .

Varusteet: Ottakaa mukaan tennistossut tai sisäpelitossut, mukavat vaatteet joissa on helppo liikkua  ,seuralta saa mailoja

MASSAKENTÄT

Huom

Seura ei hoida massakenttiä ja   kevätkunnostusta vuonna 2020  Kaupunki hoitaa ne tällä kaudella

Massakenttien varaukset tehdään edelleen  Toto  Kioskilta

SYYSKAUSI 2020

Syyskauden 2020 Lastentenniskoulun aloitus on Corona viiruksen vuoksi  toistaiseksi siirretty tuonnemmaksi

Junioorit voitte varata tunnin tennishallista 10€/h

Kilpailutoiminta

Historia

HmTS:n nuori joukkue eteni naisten sarjatenniksessä sarjaporras/vuosi-tahtiin SM-liigaan voitettuaan oman I divisioonan lohkonsa.  V2012 .Se on vuonna 1957perustetun seuran historian paras saavutus  tähän mennessä.

Joukkueeseen kuulluivat Anni ja Iina Soikkeli, Marika Pesu, Jaana Tanskanen ja Pauliina Westerholm. Joukkueen kapteenina ja valmentajana

Valmennus ,opetus ja Lastentenniskoulu

Valmennus ja opetus syksyllä  2020 on auki,,seuratkaa sivuja