Toiminta

Toimintamme koostuu Haminantennishallin vuokrauksesta  (Haminan Seudun Tennistuki ry)kts Tennishalli, lasten tenniskoulusta, kilpailutoiminnasta sekä valmennuksesta ja opetuksesta.

Lasten tenniskoulu

Kevätkauden 2019  lasten tenniskolun jatko on edelleen auki samoin harrastepelaajien jatko

Kausimaksu

Juhlapyhinä koulua ei pidetä.

Peruutuksista pyritään ilmoittamaan henkilökohtaisesti .

Varusteet: Ottakaa mukaan tennistossut tai sisäpelitossut, mukavat vaatteet joissa on helppo liikkua

Kurssi päättyy

Kilpailutoiminta

HmTS:n nuori joukkue eteni naisten sarjatenniksessä sarjaporras/vuosi-tahtiin SM-liigaan voitettuaan oman I divisioonan lohkonsa.  V2012 .Se on vuonna 1957perustetun seuran historian paras saavutus  tähän mennessä.

Joukkueeseen kuulluivat Anni ja Iina Soikkeli, Marika Pesu, Jaana Tanskanen ja Pauliina Westerholm. Joukkueen kapteenina ja valmentajana toimi Teijo Seppä.

HmTS - SAVITAIPALE  IV DIVISIOONA  OTTELU PELATAAN PERJANTAINA 22.219 KLO 19.00  2KPL KAKSINPELIÄ JA NELINPELI

HmTS mestaruuskilpailut pelataan Pääsiäisenä

Valmennus ja opetus